Nyårsafton! En dag att minnas året som gick men även att sträcka sig mot det som ligger framför. Vårt 2016 är nog det mest innehållsrika och varierande år vi någonsin haft: Rebecka och Andreas gifte sig, men även lillebror Jonathan och Mirjam gifte sig. 2 Fantastiska bröllop! Så mycket kärlek och glädje. Min mor och fars respektive livskamrater, Rune och Ulla gick bort under året med några månaders mellanrum. Sorgligt😢. Vi fyllde 50 år under året och fick fira med en stor fest med många vänner. 

Vi hade festen på Sjöbonäs (var annars), församlingens sommargård vid Frisjön. Det blev en "organisatorisk triumf", tack vare många hjälpande vänner👍🙏. 

 Vi avslutar året, som du antagligen vet😃, i Afrika på Mercyships sjukhusskepp. Efter många intensiva arbetsveckor har vi nu haft en vecka ledigt med möjlighet till semester, utflykter och tid för reflektion, läsning gemenskap etc. Väldigt nyttigt.

Vi hoppas och ber för ett fint 2017. Jag vill uppmuntra dig att göra ditt 2017 till ditt bästa år. Våga något nytt, ta ledigt, engagera dig i något som får lysa upp tillvaron för någon människa. Följ Jesus, ett bra alternativ i en mörk värld

Här är jag med en skön kompis på juldagen när vi var och delade ut julklappar på Mercy ships rehabcentrum, inne i staden. Han påminner mig om att det viktigaste vi kan göra är att dela med oss av Guds kärlek, ge hopp och helande till människor i nöd! 

Vi längtar hem lite nu, efter familjen, att fira gudstjänst med vår underbara församling och träffa er, alla vänner och som förgyller vårt liv. 

Glöm inte att det går att uppnå stora förändringar med små medel, små beslut gör stor skillnad! Gott nytt år! Önskar vi er alla! Om 3 veckor kommer vi hem❤️