Det var ett tag sen nu, har varit lite körigt...
I lördags hade vi en gemensam 50-årsfest, eller 100-årsfest om du vill, Uffe och jag. Vi är helt överväldigade! Så mycket folk coh så mycket kärlek! Jag har fortfarande inte riktigt fattat att allt flöt på så bra. Vi var 150 pers på Sveriges finaste sommargård "Sjöbonäs" som ligger ca 2 mil utanför Borås. Det var varmt och fint väder så vi kunde vara ute. Vi hade fantastisk hjälp av våra barn med respektive samt av några hjältar till som slet hela eftermiddagen och kvällen med servering och annat. Vi är så tacksamma. Finns inga ord!
Istället för presenter hade vi önskat oss ett bidrag till vårt äventyr i form av friår och volontärtjänst, vilket närmar sig mer och mer. Vi har fått mycket mer pengar än vi nånsin kunde ana. Vi lovar att förvalta detta efter bästa förmåga! Tack alla för er stora generositet! Så här glada är vi:
 
 
 
Vi är så förväntansfulla över det som ligger framför. Tänk att det snart är verklighet, drömmen om ett friår. Kan inte fatta att det är sant.
 
En liten information om det grymma arbete som Mercy ships gör. Detta är bara en liten detalj men det är så vackert så jag måste berätta.
De kallas det tysta folket, kvinnorna som hade en så besvärlig förlossning att underlivet trasades sönder eftersom de inte fick den hjälp de behövde. De är 2 miljoner enligt WHO. De lider av inkontinens och blir förskjutna av både make och släkt. De har inte ens ett barn att glädja sig över eftersom det antagligen inte överlevde den svåra förlossningen.
 
På Madagaskar har skeppet legat i hamn i tio månader. Under den här tiden har över 300 kvinnor fått sina liv förvandlade genom ett relativt enkelt ingrepp. Samtidigt har man utbildat 15 sjuksköterskor och två läkare i gynekologi och startat en klinik där arbetet fortsätter. Visst är det den bästa hjälpen man kan ge, att lära ut sin kompetens så att inte hoppet försvinner med skeppet? Jag kan inte nog uttrycka hur stolt jag är över att få vara en del av denna organisation! Följ gärna på Instagram eller stöd gärna arbetet med en gåva. Du är med och förvandlar liv! 
På återseende...